14 augustus 2018 MakelaarsTip

Je huis optimaal verkopen

Dat het nu gunstig is om je huis te verkopen, mag geen verrassing zijn, maar niet in elk prijssegment verkoopt een huis even snel. Een huis verkoopt zich sneller als je je goed voorbereid voordat je je huis verkoopt.

De eerste indruk: zorg voor een opgeruimd huis

Het begin van iets nieuws, de verkoop van je huis! Vaak een lastige keuze, want je verlaat een huis vol met herinneringen en dat is toch best spannend. Misschien is het huis simpelweg te klein geworden of heb je je droomhuis gevonden. Het liefst wil je je huis zelf zo snel mogelijk verkopen. De eerste indruk is ontzettend belangrijk om de potentiële koper te kunnen overtuigen. Ze haken gemakkelijk af als de eerste indruk niet goed is, daarom is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Maar met welke zaken dien je rekening te houden als het gaat om de verkoop van je huis?

 

De verkoop: schakel een makelaar in!

Veel verkopers denken zelf hun huis te kunnen verkopen, maar de kracht van een (NVM)makelaar wordt toch wel onderschat. Een makelaar kent namelijk de woonplaats als geen ander, de potentiële doelgroep en weet slimme verkooptechnieken toe te passen. Als je besluit om je huis te verkopen schakel dan een NVM-makelaar in. Met een vrijblijvend verkoopadvies en gratis deskundige waardebepaling weet je meteen precies wat er nodig is om de verkoop van je huis succesvol af te ronden.

 

Kunnen wij je helpen met de verkoop?

Wil jij je huis verkopen en ben je op zoek naar de perfecte makelaar? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Beste makelaar vinden